Antalya Manavgat Yangin / Antalya'nın Akseki ilçesinde orman yangını büyüyor : Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı.

Antalya Manavgat Yangin / Antalya'nın Akseki ilçesinde orman yangını büyüyor : Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı.. 22 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. 21 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. 20 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler.

Antalya Manavgat'ta büyük orman yangını | NTV
Antalya Manavgat'ta büyük orman yangını | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Çok sayıda orman yangını ! Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. 20 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler.

Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. 22 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Çok sayıda orman yangını ! Halil sezai hakkında suç duyurusu; Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. 21 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı.

İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı.

Antalya Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı
Antalya Manavgat'taki yangın kontrol altına alındı from img3.aksam.com.tr
21 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 20 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Halil sezai hakkında suç duyurusu; Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor.

20 hours ago · manavgat yangin'daki yenilikler.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Çok sayıda orman yangını ! Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı.

Halil sezai hakkında suç duyurusu; Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Çok sayıda orman yangını ! 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor !

Son dakika: Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı ...
Son dakika: Antalya Manavgat'ta yangın neden çıktı ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. 22 hours ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 21 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında.

Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor.

Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. 21 hours ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! antalya. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama